Hama BV
  • .........................................Herontwikkeling van bestaand vastgoed.............................................................
  • ...........................................Hama Projectadvies BV en ontwikkeling............................................................
  • ............................Hama Projectadvies uw project van A tot Z door professionals.......................................
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling.

[metaslider id=97 cssclass=””]

Ook bij projectontwikkeling geldt: Kwaliteit van de leefomgeving is de basis van ieders geluk. Niets is immers zo geslaagd als een project wat een meerwaarde is voor zowel de gebruikers als de omgeving. Goede communicatie en oog voor ieders wensen en de omgeving leiden veelal tot de meest geslaagde projecten, dat is de insteek van Hama projectadvies.

Een goede stedenbouwkundige invulling vormt geen extra belasting op de omgeving en vormt een heerlijke thuishaven voor de nieuwe gebruikers. Licht, lucht en ruimte zijn belangrijke aspecten. Deze voelen comfortabel en zullen door iedereen worden gewaardeerd.

Vooraf zal een haalbaarheidsstudie plaats vinden waarin tal van aspecten bekeken worden. Wat zijn de risico’s, is het financieel rendabel, is het project goed verkoop- of verhuurbaar, waar is vraag naar en hoe zijn de kansen. Samen doorlopen we het gehele traject zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Korte lijnen en heldere communicatie zijn een must in deze!

Neem de proef op de som en ga een vrijblijvend gesprek aan. Daarin kan precies worden uitgelegd wat Hama Projectadvies voor u en uw (mogelijke) project kan betekenen. Of u nu vastloopt met uw vergunningsaanvraag of de mogelijkheden onderzoekt voor (her) ontwikkeling van uw grond of terrein, Hama Projectadvies kan u terzijde staan in de complexe wereld van projectontwikkeling.

2019 Powered By Compufreak

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.