Hama BV
  • .........................................Herontwikkeling van bestaand vastgoed.............................................................
  • ...........................................Hama Projectadvies BV en ontwikkeling............................................................
  • ............................Hama Projectadvies uw project van A tot Z door professionals.......................................
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Hama ProjectAdvies BV

[stock-market-ticker symbols=”AAPL;MSFT;GOOG;HPQ;^SPX;^DJI;LSE:BAG” stockExchange=”NYSENasdaq” width=”100%” palette=”financial-light”]
[metaslider id=97 cssclass=””]

Hama Projectadvies en Projectontwikkeling houdt zich met name bezig met het ontwikkelen van woontorens en appartementengebouwen. Onze opdrachtgevers bestaan naast de  woningcorporaties uit veel particuliere opdrachtgevers en investeerders.

Hama Projectadvies ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige woningen op goede locaties.

Dat doen wij zelfstandig of in samenwerking met de eigenaar van de grond of gebouwen.  Voor grotere projecten wordt samengewerkt met een investeringsmaatschappij. Wij richten ons op zowel nieuwbouw als de herontwikkeling van bestaand vastgoed.

Als u eigenaar bent van één of meerdere gebouwen of grond en u wilt het verkopen, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen dan graag met u de mogelijkheden door waarbij alle opties openstaan. Dat kan variëren van directe verkoop tot meegaan in de herontwikkeling, met als doel een hogere verkoopopbrengst te genereren en een stuk kwaliteit aan de omgeving toe te voegen. U profiteert daarbij van onze specifieke kennis, ons uitgebreide netwerk en inkoopvoordelen.

Herontwikkeling van bestaand vastgoed.

Met het steeds krapper worden van de woningmarkt is bij ons het idee ontstaan om de mogelijkheid uit te werken waarbij op bestaande woonblokken een of meerdere woonlagen worden aangebracht: Het herontwikkelen of wat wij noemen optoppen. Het zal duidelijk zijn dat niet iedere bebouwing zich hiervoor leent. Naast de technische mogelijkheden speelt ook de stedenbouwkundige opzet een doorslaggevende rol. In de jaren zestig van de vorige eeuw zijn door heel Nederland op vergelijkbare wijze degelijke flats met veelal vier woonlagen neer gezet. Al dan niet voorzien van lift.

De door ons ontwikkelde woningen zijn vanzelfsprekend duurzaam. Daarnaast stellen wij ons ten doel om maximaal aan de woonwensen van de toekomstige bewoners te voldoen. Wij kijken pas met trots op onze projecten terug als de mensen, die er wonen, blij zijn met hun woning en woonomgeving!

Hama Projectadvies uw project van A tot Z door professionals.

2019 Powered By Compufreak

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.